Документи

 НасловСопственикКатегоријаДата на менувањеГолемина 
Стратегија за обукаadmin  05.01.2014235,70 KBПреземи
ТНА извештај 2013 годинаadmin  05.01.2014654,15 KBПреземи
ТНА прашалник 2013 годинаadmin  05.01.2014445,27 KBПреземи
План на активности на ЦО-СЕП_2013admin  05.01.201431,50 KBПреземи
Training Needs Assessment Questionnaire 2014admin  05.01.20141,50 MBПреземи
Индивидуален план за обука 2013 годинаadmin  05.01.2014116,00 KBПреземи
План за развој на обуки_2013 г.admin  05.01.20141,77 MBПреземи